Over ons2018-03-12T14:00:05+00:00

Over ons

Mijn naam is Harma Muller-Dijk en ben getrouwd met Nico.

Samen hebben wij 2 dochters en zijn we inmiddels opa en oma geworden van 2 kleindochters Lynn Amber en Vayen Robine.

Toen onze dochters gingen studeren ben ik met de opleiding Honden en Kattenbesluit  begonnen, deze studie heb ik succesvol afgerond, zodat ik mijn eigen Dierenpension voor honden en katten kon beginnen.

Toch heeft het nog enkele jaren geduurd om de benodigde vergunningen te krijgen maar in 2006 kon ik eindelijk mijn eigen Dierenpension openen op ons plekje 2e Valthermond 14 in 2e Valthermond.

Harma Muller

Harma Muller

Harma Muller

MoBoMax?

De Naam Mobomax komt van Moortje onze kat, die 21 jaar is geworden, Bobby ons mixje, hij is 16 jaar geworden en dan Max, kruising Berner Sennen met Mechelaar, Max is 10 jaar geworden. Bobby en Max staan op ons logo.

Zelf hebben wij vijf honden, Raffi een Duitse Herder, Tyler een Oud Duitse Herder en Drie Welsh Corgi Cardigans, Shady, Kieran en Maggy.

Veel logés heb ik inmiddels mogen begroeten en iedereen vind het geweldig bij ons, mede doordat wij in 2008 een grote zwemvijver voor de honden hebben laten aanleggen van 100 lang en 11 meter breed. Dit is een groot succes gebleken want uit heel Nederland komen mijn logés om hun vakantie bij Dierenpension Mobomax door te brengen.